Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

24 hours in Dubrovnik

23:19 | augusti 11, 2016

ett dygn går som bekant väldigt, väldigt fort och det gjorde även detta. Det första vi gjorde när vi anlände till dubrovnik tidig förmiddag var att bänka oss på första bästa uteservering för att sörpla i oss förbrukade vätskereserver. Där satt vi och tittade på folk, drack den ena iskaffe efter den andra och grämde oss över värmen alldeles för länge.

sedan slog klockan lunch och våra magar överröstade varann med skrik efter mat. vi vandrade gränd upp och gränd ner innan vi bestämde oss för att slå oss ner och ropa in den största möjliga musseltallriken.

efter lunchen fortsatte vi vårt strosande. det finns en butik i gamla stan som heter marija tror jag. Det är alltså helt livsfarligt för en sån som mig att gå in där. I samma sekund som allt vad köpstopp hette flög ur mitt huvud och jag var beredd att slänga fram kortet för ett spontanköp så fick jag syn på mina drömmars skor i skyltFönstret.

alltså de här jäkla tofflorna med päls från gucci. i rÖtt dessutom. höll på att trilla ihop där och då. men efter två veckor på Rivieran var det nog tur för min ekonomi att både jag och tjejerna i butiken var överens om att de var en storlek för små. men jag vägrar tro att det inte var meant to be.

​i stället tog jag min syster i släptåg och gick och beundrade utsikten, för det är ju gratis. 

​det var den 24timmars-vistelsen i dubrovnik.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här