Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Holiday life

09:00 | augusti 15, 2016

Min nästan en månads långa semester börjar lida mot sitt slut och jag njuter som en ko på grönbete de sista dagarna här nu. i morgon åker jag till dubrovnik för att lämna min syster på flyget och ett dygn senare är det min tur. På onsdag eftermiddag landar jag i Sverige och stockholm.

Är Så tacksam för dessa veckorna som jag har fått spendera med vänner och familj. nu har jag samlat på mig energi för både jobb och skolA under hösten. ska bli rätt skönt att komma tillbaka till vardagen och rutiner igen. jag känner mig verKligen mer än redo för det! 

nu är Det dags att springa ner på stranden en sista gång för i år och krama ur det sista ur min semester!&nbSp;


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här