Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

16:00 | augusti 25, 2016

​just nu har jag dille på plagg med stora slag och mycket volym. blusen med de stora armarna kommer från roksanda och kostar min månadshyra gånger två ungefär så det är inte så aktuellt. H&m har däremot fått in en varianT som påminner lite om den så jag tänkte springa inom på vägen hEm idag och kolla på den. 
annars skulle jag inte heller tacka nej till att springa runt i eTt par blåa sneakers från célinE om dagarna. 
Och kavajen från Sandro klämde jag först på i Cannes några gånger och sedan lånade petra den till en plåtning där jag provade den igen och där efter var det kört. ska fota den på så ni får se, det är den perfekta höstkavajen. Älskar Känslan av att det känns som att jag har fyndat den i min farfars garderOb.. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här