Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Prinsen

13:11 | augusti 25, 2016

vilket härligt väder Stockholm bjuder på den här veckan med sol, sol och ännu mera sol! jag har jobbat lite och bara hängt runt med goda vänner och njutit av sista ”ledig” tiden. på måndag sätter skolan fart igen och med det vill jag kunna kombinera jobb så det gäller att lAdda batterierna nu sIsta dagarna.

i går åt jag och linnsan lunch på Prinsen och vandrade planlöst genom stan i några timmar. det är så mYsigt att äntligen kunna hänga igen, vi har båda varit iväg större delar av sommaren så fanns en del catch up att göra.

​nu ska jag slänga in en maskin tvätt, (drunknar nämligen i tvätt efter semestern haha), och sedan ska jag slänga mig på cykeln och trampa iväg på lunchdejt. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här