Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Modevecka dag två

00:24 | augusti 31, 2016

startade modeveckans andra dag med petra för att se första visningen som var fadi el khourys. vilka fantastiska klänningar han böjd på då. med brodyrer och spets i varma toner.

den här röda drömmen med släp speciellt.. Hur vacker?

vilken lineup! Mellan visningarna hann det både jobbas undan en del och hängas runt med dessa goingar.

vid lunchtid kollade vi in ida Klamborns visning. hennes kollektion var som vanligt färgglad, stark och talade högt. känns verkligen som att det behövs en sån som ida på den svenska mode-marknaden.

kombinationen av rött och rosa. börjar verkligen gilla det mer och mer och det sticker inte alls lika mycket i ögonen på mig längre. snart skulle jag nog kunna bära det själv och känna mig bekväm. 

Ida Sjöstedt bjöd som alltid på klänningar och kjolar som får en att bli tårögd och vilja gifta sig på studs. Det är verkligen vackra plagg att vila ögonen på. 

Nu ligger jag i sängen som en klubbad säl. Så trött efter den här dagen, det tar verkligen på krafterna atT spRinga runt på visningar och mingla som proffs. i morgon är sista dagen på Stockholms modevecka och förutom det så tänkte jag även hinna ta mig till moderna museet för att se yayoi kusamas utställning. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här