Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Saved by Rodebjer

17:38 | september 8, 2016

Hallå där!jag är medveten om att det varit väldigt tyst senaste veckan. det beror på att skolan har satt igång så har inte alls haft lika mycket tid över som jag önskar. nu är det alltså full fart både i skolan och även på jObbet som vanligt, men det är bara roligt! 

i kväll är det ju dags för Chic-galan som hålls på fina Haymarket by scandic. har verkligen haft noll tid över tiLl klädval så jag blev räddad av rodebjer i sista stund. nu ska jag strax cyKLA ner och möta upp petra och sedan fUll fart restEn av kväLlen. uppdaterar er mer i morgon! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här