Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

CHICest Party 2016

16:10 | september 9, 2016

det blev minst sagt ett chict party igår. carro hade bjudit in till fördrink i en av sviterna på haymarket. Där vi på den tillhörande takterassen skålade i bubblor och njöt av utsikten. här tillsammans med joanna och petra.

jag bar en svart topp från rodebjers Aw16 som jag verkligen trivdes hur bra som helst i. fick så mycket komplimanger för den. så fint skuren med hög krage, bara axlar och volanger. Till den hade jag en lite vippigare vit kjol och svarta klackar från céline.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här