Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Staycation

08:23 | september 12, 2016

i går kväll mötte jag upp linnsan och traskade en ynka gata bort från mig för att checka in på hotell Amaranten här på Kungsholmen. varken jag eller linn har varit där tidigare men enligt säkra källor ska renoveringen i vårAs verkligen ha gjort susen där. Det var så fint och välgjort alltihop.

jag Knep snabbt åt mig linns nya jacka från zara som skiftar i en brun/guldig ton i sAmmet. Gillade verkligen den.

under kvällen igår gjorde vi äntligen slag i sak och bokade våra flygbiljetter till paris nu i höst. Så himla peppad på den helgen. Så länge jag kan minnas har jag velat uppleva paris och nu äntligen under tre dygn ska jag få göra det. dessutom med Ett proffs som linn som nämligen bott i paris tidigare. hurRa! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här