Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tillbakablick

21:08 | september 14, 2016

​Något jag gör onödigt ofta? bläddrar genom semesterbilder och drömmer mig tillbaka. 

vad händer annars då? kul med så mycket nya besökare förresten, måste vara Petra som slussat er hit, hehe.. i alla fall, Hejhej på er och välkomna hit! Hoppas jag kan behålla er i några inlägg i alla fall 😉

i kväll har vi mInglat runt på Fornis bokrelease för sin nya bok ”JAg är inte perfekt, tyvärr”. framgåNGAR bör ju som bekant firas och framförallt när det lyfTer viktiga ämnen som ångest och perfektion. michaela är nog en Av de klokaste människor jag mött hittills så heja henne! jag fick så klart mEd mig en signerad bok hem som jag tänkte hUgga in i under helgen.

nu sitter jag oCh kvällsjobbar lite. Önskar jag hade samma disciplin på morgonen som jag har på kvällen men det är bara atT glömma verkar det som. behöver alltid lägga telefonen på andra sidan rummet för att ens vakna och gå upp när alarmet ringer. någon som har samma problem? eller tips på hur man Blir piggare på morgonen? vill ju så gärna vara en morgonmänniska 🙁 haha


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här