Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Perfekta höstjackan

19:24 | september 16, 2016

ACNE STUDIOS

alltså den här kappan.. Jag har spanat på den på acnes hemsida ett tag och igår var jag tvungen att springa in och prova den. den här rosa färgen är helt magisk i verkligheten. jag är annars lite allergisk mot färger, då exempelvis rosa, som läTt blir för gulliga men fick inte alls den vibben av den här kappan. snarare kände jag aTt jag aldrig ville ta av mig den.. dessvärre är kappan rejält oversize i modellen och en storlek 32 syntes inte till så jag får nog fortSätta drömma.

här hittar du i alla fall Höstens finaste kappa! den kommer också i svart ocH kamelfärg. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här