Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Höst stavas skinnbyxor och ullkavaj

15:36 | september 29, 2016

den här veckan är helt galen därför har jag nästan noll tid över till bloggen. vi är precis i slutspurten av en kurs i tv-produktion som verkligen varit svinkul och dessutom lite jobb på det så tiden drar iväg rätt snabbt. jag glömmer ibland att jag pluggar 100% och att det är där mitt fokuS bör vara, men det är svårt när det händer så mycket roligt vid sidan av. hatar verkligEn när man måste prioritera bort bland alldeles för roliga saker.

förra veckan sportade jag i alla fall den här looken. Förmodligen sistA sandaldagen för säsongen och tillsammans med skinnbrallor och ullkavaj funkade det ju ganska bra. September har ju verkligen varit generös meD vädret.

skjorta, Zara. Skinnbyxor, nelly.com. kavaj, sandro paris. Väska, j.W anderson. sandaler, hermès.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här