Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

hastiga beslut

09:00 | oktober 5, 2016

Bild via pinterest.

I dag kommer jag att flytta. inte bara en gata eller ett kvarter bort utan en hel stadsdel. från och med nu kommer min postadress vara hornsgatan så är det några söder-kids som hänger här inne och känner för att ta med mig ut på sightseeing i mitt nya område så är det mycket välkommet!&nBsp;

Nu ska jag stänga igen de Sista flyttkartongerna. vi hörs senare! Då ska ni få se bilder. 


1 kommentarerEn kommentar om “hastiga beslut”

    du har verkligen rasat i vikt!
    Hur har du gjort? ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här