Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New home

19:47 | oktober 5, 2016

nu sitter jag i soffan i mitt nya hem, låt mig tillägga tillfälliga då jag hyr i andra hand, framför den här gigantiska världskartan. Jag har lyckats packa upp diverse kartonger och resväskor men har fortfarande en del kvar. får fortsätta i morgon, just nu har jag ingen ork kvar. jag ska bädda min säng med nya kuddar som jag köpte på vägen hem idag utan någon vidare eftertanke.

nu ska jag slänga upp fötterna på bordet, fylla på med kaffe i koppen och försöka få klart en artikel. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här