Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

French blazer

16:10 | oktober 11, 2016

Den här veckan försöker jag rodda med allt från flyttgrejer till artikeldeadlines och inslagsproduktioner, och dessutom är det pressvecka. något jag dessvärre inte hinner ta del av särskilt mycket. jag försöker jobba undan allt i skolan så fort som möjligt så jag hinner med några kontor och lite jobb i slutet på veckan.
​ogillar skarpt när tiden inte räcker till och man typ lider av fomo, (fear of missing out). BrUkade skoja om det förr, men nu känns det mer som min verklighet. 

ville bara kika in och säga hej. nu ska jag fortsätta leta plagg med en tvist. ska försöka sätta ihop ett ploCk senare. finns så mycket fint att visa nu. 


2 kommentarer2 kommentarer om “French blazer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här