Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

20:13 | oktober 12, 2016

väska, acne Studios. jeans, h&m. tröja, topshop. SkjortA, rika studios boots, Topshop. Armband, other stories.

mina mAppar på datorn är så fyllda med inspiration att de nästan svämmar över och i hjärnkontoret spöKar just nU bara ljusa oCh dova tOner av grått, blått och beige. Hade gärnA piggAt upp höstrusket med en färgklick till väska och då helst denna med en stor knut från acne.

Jag sitter och jobbar med mina lämningar till nästa nummer av metrO mode. det är tur att skolan inte är allt för krävande just nu, då hinner jag beta av en del jobb i stället och det tycker jag ju som bekant är betydligt roligarE.
Morgondagen bjuder på förmiddagsjobb och efter det skall jag förbi lite pResskontor och spana vårnyheter. ska ta med kameran så ni får En inblick i min vardag.


1 kommentarerEn kommentar om “on my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här