Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Homebound

19:30 | oktober 14, 2016

sent i eftermiddags landade jag hemma i Halmstad. hallelujah. helgen ska tillbringas här med nära och kära, jag ska verkligen njuta varenda sekund av dessa dagar. Det blir så sällan man hinner åka hem nu för tiden men när jag väl gör det uppskattar jag det så mycket.

nu har vi preciS tänt levande ljus i hela huset och mamma håller på att duKa fram med Ostbrickor och skaldjur. vi ska bara sitta och mumsa framför idol i kväll. det här är verkligen höstmYs.

byxor, By Malene birger. Blus, zara. jacka, stylein. Klackar, Mango.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här