Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

patcom

12:27 | oktober 15, 2016

förra veckan hängde jag hos Viola och fanny på Patriksson och fick mig en ordentlig presentation av alla vårnyheter och ss-kollektioner. Ett möte som skulle ta en timma tog istället tre och slutade med att vi slog läger på golvet med bubbel och popcorn.

det kommer så otroligt mycket fint till våren men något jag föll pladask för är ändå den här lackjackan från talangfulla designern Giorgi rostiashvili. Älskar allt han gör och han slutar aldrig att imponera på mig.

något annat som etsade sig fast på näthinnan var dessa boots från aTP atelier. Än så länge har jag bara sandaler från Atp så jag tror bestämt att det är dags för ett par boots, och då är dessa klart högst på listan.

giorgi Rostiashvili underbara plagg som jag inte kunde sluta stirra på.

efter tre timmar bjöd jag in mig själv till deras exhibition med amerikanska fotografen roberT mapplethorpe. har hört en del om honom men aldrig sett hans konst tIdigare så jag var glad. och inget gör ju mig så harmonisk som att titta på konst. Det är något så befriande över det.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här