Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tofflor och magasin

15:13 | oktober 15, 2016

will. not.stop.using.slippers. Lite så lyder mitt ordspråk just nu. Fick ju tag i dessa tofflor från Acne rätt nyligen och är inte beredd att stoppa undan dem för säsongen riktigt än. Därför fick jag ignorera kylan som smekte mina öppna hälar idag i ett 10-gradigt halmstad.

Nu har vi precis kommit hem efter en lunch På golfklubben. proppmätt sitter jag i soffan med datorn på magen&nbSp;och tidningarna i en hög bredvid. dags att avverka ett par timmars jobb innan middagEn i kväll.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här