Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

after hours

20:40 | oktober 18, 2016

startade min dag med en timmes yoga och frukost ihop med petra, fia och felix för att provsmaka deras nya hummus. Och nu ska ni få höra något Sjukt, jag hade aldrig testat hummus tidigare. eller egentligen är det inte så konstigt då jag sällan är särskilt snabB på hälsotrender. Men den hör röran var faktiskt riktigt god, I alla fall smaksatt med paprika eller tomat- oCh basilika.

efter den superstarten har jag tragglat hemtenta i soffan hela dagen och med tanke på det kom jag väl ungEfär halvvägs. Åtta kapslar Nespresso senare bestämde jag mig för att lägga hemtentan på hyllan ett tag och kände att det var dags för ett miljöombyte för att vinna tillbaka lite motivation. JAg hamnade på kontoret där jag fortfarande är kvar. Alla har gått en efter en och nu är jag sist kvar, nedsjunken i vår nya soffa som är alldeles för bekväm för sitt eget bästa. 

nu ska jag jobba klart en sida till magasinet och sedan ta mig hemåt innan jag råkar övernatta här. 


3 kommentarer3 kommentarer om “after hours”

    Tack så mycket! ? Den svarta tröjan är från Weekday och linnet över kommer från Zara. Ganska gammalt dessvärre..
    Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här