Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Eye of the tiger

12:55 | oktober 21, 2016

minns ni den här kappan som jag skrivit om tidigare? från danska Day. Jag lyckades knycka den från petras garderob för ett par veckor sedan ocH har använt den väldigt mycket sen dess. fullkomligt älskar dEn och helt perfekt den här säsongen då just djurprintet är väldigt aktuellt. jag själv har aLdrig varit och koMmer nog aldrig bli ett fan av leopardmönstret men zebror är inte mig emot tydligEn.

jag tycker djurmönster gör sig som allra bäst ihop med denim. Det blir lagom avslappnat så.

​och det är ju fredag mina vänner! hurra! sitter just nu på kontoret och planerar nästa vecka. ska snart röra mig hemåt, förutom ett stopp på nk för jeansjakt. Så sugen på ett par från frame. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här