Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

15:23 | oktober 27, 2016

just nu drömmer jag om den här kostymen från sandro. Vi lånade den till en plåtning under veckan och nu är jag helt hooked. måste.ha.Den! men så denna ständiga kamp mellan hjärta och konto. jag inbillar ju mig att det här skulle bli en favoritkostym Många år framöver och att det då givetvis är värt ett hål i Plånboken, he! aja, den som lever får se. sandro är för övrigt ett varumärke som ständigt växer i mina ögon och som vErkLigen leveRerar hela tiden. hela deras sortiment just nu är grYmt.

sneakers, Céline. kostym, sandro Paris, (här). Bälte, tiger.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här