Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New boots

10:43 | oktober 31, 2016

fick nyligen hem mina röda boots. Äntligen säger jag bara. Har suktat efter ett par sedan slutet på sommaren men inte hittat rätt eller så har allt varit slutsålt. Nu har jag äntligen fått tag i dessa from topshop. tycker verkligen det är kul att addera lite färg. det livAr upp vilken höstdag som helst.

här kan ni köpa mina om ni också är sugna på att addera lite färg. Sedan har jag även sett att Mango sitter inne på ett fint par. Här hittar ni dem.

tröja, Mads norgaard. väst, 2NDDAY. jeans, weekday. Boots, topshop. väska, Jw anderson.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här