Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Casual tuesday

16:32 | november 1, 2016

ska vara ärlig med att det inte direkt är den här looken jag sportat idag. snarare dubbla lager med stickat och regnjacka, vilket jäkla väder stockholm bjuder på. och i morgon ska det tydligen snöa? jag blir ganska sällan arg och är inte särskilt lättretad men jag är en person vars humör verKligen påverkas av vädret. kan bli innerligt irriterad när det regnar. så det har jaG alltså varit idag, men nog om min bittra väderaura.

nu sitTer jag och jobbar. HAr satt deadline till kl åtta sedan Vill jag mysa ner mig i soffan. till dess ska jag hinna med en lämning och även boka hotell i paris. jag och linn åker ju dit tillsammans nästa helg. SKa bli riktigt skönt med mIljöombyte och häng med den bruden.

skjorta, Zara. Byxor, mango. Trench, h&m. sneakers, Eytys. solskydd, ray Ban.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här