Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wish list

08:48 | november 1, 2016

blus, h&m Örhänge och byxor, zara. Tofflor, gucci. knit, loewe.

den här morgonen skulle jag mer än gärna svepa den här stora koftan från loewe runt mig tillsammans med ett par lackbrallor och guldsmycken. ni som hängt här ett tag vet ju att jag är ett troget fan till lacktrenden som råder så nästa inköp blir nog dessa byxor. ska försöka hinna förbi i efTermiddag och kolla på dem.

. nu ska jag i alla fall ta tag i sista tvätteN och sedan släpa mig till skolan. redigering står på schemat och deT är något jag sällan jublar över. Har dåligt tålamod som det är så någon redigerare kommer det nog aldrig att bli av mig.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här