Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

everyday basics

17:00 | november 2, 2016

jeans, Vanessa Seward. boots, miu Miu. skjorta, h&m. Bälte, stella mccartney. kalender, smythson. Halsband, alison Lou.

rådenim, blå/vita skjortor, guldiga attribut och boots, gärna dessa från miu miu i kombination av lack och sammet. Det är precis vad en basgarderob bör bestå av enligt mig. just nu är jag på jakt efter rådenim i en lös boyfriend modell. Dessa skulle jag sedan gärna matcha med lyxiga boots oCh bomullsskjortor.
får gå på jeansjakt i paris helt enkelt. till dess har jag köpstopp och måste Verkligen anstränga mig för att inte tömma kontot på höstnYheter.


2 kommentarer2 kommentarer om “everyday basics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här