Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

randig uniform

12:00 | november 3, 2016

randigt har verkligen blivit ett favoritmönster för mig och ett mönster som jag älskar att experimentera med. Jag äger skamligt många randiga tröjor och skjortor, men nu bär jag alltså även ränder på benen. får helt enkelt inte nog. dessa byxor är från by malene Birgers ss16 och jag gillar dem fortfarande lika mycket även fast det både är ny säsong och kollektion nu.

byxor, By Malene birger SS16. kavaj, Mango. t-shirt, bik bok. Väska, J.w anderson.


1 kommentarerEn kommentar om “randig uniform”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här