Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Friday mood

09:23 | november 4, 2016

sammetsbyxor, h&m, (här). hoodie, ganni. väska, Mulberry. Läppstift, kevyn aucoin.

fredag hörni! ett ord som alltid klingar lika bra i mina öron, och gissningsvis alla andras med? Just nu sveper jag kaffe som om det inte fanns någon morgondag, allt för att vakna till liv. jag är fortfarande inte den där morgonmänniskan som jag så innerligt hoppas på.

den här fredagEn börjar likt alla andra med ett morgonseminarium i skolan. därefter tänkte jag springa på en ”jaga lAckbyxor-jakt”. så orimligt sugen på ett par nu. och eftermiddagen bjuder på jobb med en chef som styr event på hotell Diplomat. känns som en bra start på helgen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här