Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

kort vecka och tight schema

15:37 | november 7, 2016

Jag bestämde mig för att ta halvdag i skolan idag och hoppa sista föreläsningen. känner att jag har mycket annat på min to-do list innan helgen. flyger till Paris på torsdag morgon där syftet är att koppla av och vara ledig så vill hiNna med så mycket som möjligt innan dess. nu har jag precis trillat in hemma och tänker inTe gå utanför dörrem mer idag, förutom när jag måste upp på vindEn och riva fram en resväska.

I morgon blir det jobb hela dagen och väldigt roligt sådant. hela resultatet kommer ni att kunna se i nästa nummer av metro mode magasinet som kommer ut den 1 december! missa iNte att signa upp dig för ett ex hÄR.


3 kommentarer3 kommentarer om “kort vecka och tight schema”

  Åh vad snygga klackar!? Vart kan man hitta dem??

  Svara

  Tack fina du!
  Mina är från Céline och är köpta online. Däremot vet jag att både Notabene.dk har ett par liknande och också svenska Jennie-Ellen. Båda för en billigare peng också. Hoppas du hittar ? Kram

  Svara

  Tack för svaret!! Skall kika, dem var super läckra i alla fall! Kramis<3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här