Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Packing situation

20:53 | november 9, 2016

sikten från mina fönster är helt skymd p.g.a. att det ligger ett stort lager av snö likt ett duntäcke över dem. ska bli så skönt att åka ifrån det här snöovädret i morgon och njuta av några plusgrader och fransk kultur för ett par dagar. packningen är så gott som klar. nu gäller det bara atT lyckas organisera ner allt i väskan också. varje gång jag reser med endast handbagage är det viktigt att allt är genomtänkt och att alla plagg fungerar med varandra. något som tagit mig år av träning och tabbar att lyckas med.

nu blir deT mat innan jag slocknar framför tv:n. vi hörs från paris!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här