Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Wish list

18:52 | november 15, 2016

tröja, Perfect Moment. Örhänge, Ileana Makri. kjol, j.w. Anderson. väska, proenza schouler. boots, Zara.

tack vare vädret och dess oinspirerande gråskala kan jag för tillfället inte heller tänka särskilt färgglatt. Just nu skulle jag helst matcha den gråa himmeln med boots i samma kulör, en stickad tröja och kjol med volang.

Den här väskan från Proenza schouler är det fiNaste jag sett på länge. Klämde en del på den i Paris men kändes vettigt att låta kontot vila lite. Nu ligger den lik förbannat och tickar i min kundkorg på Net-a-porter. Dålig tisdagskaraktär. nu behöver jag slänga mig i en kalldusch innaN jag gör något förhastaT.


1 kommentarerEn kommentar om “Wish list”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här