Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Pattern mixing

22:33 | november 16, 2016

jeans, Bik bok. Skjorta, rika studios. skor, eytys. kavaj, sandro.

sista dagen i paris åt jag brunch och spanade in notre dame i ena halvan av min kostym från Sandro. Älskar verkligen den, både som set och delarna var för sig. jag bestämde mig nämligen för att slå till på byxorna i Paris. jag vet att det här kommer bli en storfavorit i garderoben Den här säsongEn.

nu sitter jag och kvällsjobbar lIte saMtidigt som jag rotar efter gamla kvitton till väskor. jag funderar nämligen på att sälja av några av dem. de kommEr inte till den användning jag önskar utan står mest ocH samlaR damm. då tänker jag att de gör mer nytta hos någon annan. så håll utkik i dagarna! Om jag hittar kvittona vill säga 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Pattern mixing”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här