Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

cup of coffee

19:04 | november 22, 2016

den här kvällen tillbringar jag i soffan med deadlines, på både skol- och jobbfronten. inte alls särskilt upphetsande. när jag tänker efter känns det som att jag aldrig skriver något annat här än att jag jobbar eller pluggar.. men tro mig, jag gör andra roliga saker också, (hehe), bara det Att jag är usel på att släpa på kamera och fota. Och med det sagt känns bloggkarriären ganska boRtblåst 😉

nu ska jag avVerka andra halvlek av mitt skriv-race. ska visa er hela looken senare.
Kram


1 kommentarerEn kommentar om “cup of coffee”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här