Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New Proenza Schouler

12:55 | november 25, 2016

tidigare i veckan fick jag äntligen hem den här magiska väskan från proenza schouler. Minns ni att jag berättade hur både jag och linn dreglade över den när vi var i paris? När jag kom hem fortsatte den att cirkulera i mitt hjärnkontor och när det sedan bara fanns en kvar på maTchesfashion kunde jag inte hålla mig längre. tanken var att jag skulle rensA ut innAn jag köpte nyTt men den regeln är som bortblåst.

Får bli en förtidig julklapp till miG själv helt enkelt. men fortsätt gärna mejla på väskorna, tänkte skjuta in en stella mcCartney i eftermiDdag också så stay tuned. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här