Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

red steps

16:00 | november 25, 2016

hUrra för fredag. jag har skrotat runt i röda favoritboots, lackjacka och väskan som rymmer allt jag behöver. Har verkligen varit i behov av en väska där jag får ner både dator, kamera och allt småkrafs. Nu får jag äntligen plats och dessutom i en jäkligt snygg modell av väska.

har känt mig som medlem i ett rockband idag p.g.a. röda detaljer och lack. Tycker det är så kul att variera stil efter humör. startade morgonen med rockklassiker på högsta volym och blev tydligen omedvetet inspirerad av det när jag skulle välja kläder. heheh

tröja, mads Norgaard. byxor, Bikbok. lackjacka, stylein. Boots, topshop. väska, proenza Schouler.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här