Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

dear santa

16:54 | november 27, 2016

poster, slim Aarons. t-shirt, Rodebjer (här). Sneakers, Adidas gazelle (här). denimjacka, Marni. Klocka, cartier.


glad första advent!
Jag sitter och kladdar önskelistor i photoshop samtidigt som jag har handen i pepparkaksburken. jag tänker kladda en ny önskelista för varje advent för att försäkra mig om att inte tomten missar vad jag önskar mig i julklapp. heheh..
en t-shirt från Rodebjers Kampanj i aM står högt på önsKelistan, och helst med budskapet ”i fuck up”. Sedan suktar jag extra mycket efter flygBiljetter till valfri varm destination. och drömklockan från Cartier.

den här söndagen tänker jag fortSätta spendera i soFfan med dubbla duntäcKeN och pepparkakor. kanske slå på tidernas mest julklingandE film, bara för att liksom.
i morgon är det måndag och ännu en vecka på campus väntar. Två veckor kvar av hektiSk skola.
​K-ä-m-p-a.


1 kommentarerEn kommentar om “dear santa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här