Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

13:00 | november 29, 2016

hade gärna sportat den här looken idag. Aaaaa guldiga boots, jag är så sugen på ett par. skulle matcha snön fint tror jag. Och den här fantastiska klänningen från rodeBjer får gärna hänga i garderoben när jag koMmer hem.

förra säsongens mest hypade väsKa från loewe har kommit I en ny tappning, som täcker alla områden på färgkartan. blir sinnes sugen på att pigga upp vinterns mörka Dagar med den under armen. och rådenim så klart. dessa jeAns från Zara får mig att vilja kriga mig igenom en vända på sTan efter skolan.


blus,
By Malene birger. Väska, loewe. klänning, Rodebjer. halsband, givenchy. denim, zara. boots, Uterque.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här