Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

winter knitwear

19:44 | november 29, 2016

i morse var jag uppe ur sängen och utanför dörren på en kvart ungefär så en stickad polo och slappa jeans var så långt fantasin räckte i all morgonhets. Hatar verkligen att försova mig, och ändå gör jag det så ofta. Noll disciplin på mig. hur gör man för att låta bli att snooza?? LÄR mig!

nu sitter jag med en hög magasin framför näsan och spelar julmusik på högsta volym. ska försöka bli klar med en artikel så jag kan slänga mig i soffan sen. heja heja! 

tänkte även slänga upp hela miN slappa tisdagslook seN, om ni vill se mer av knits och lackbootS ViLL säga!&nbsP;


2 kommentarer2 kommentarer om “winter knitwear”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här