Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Midweek look

18:34 | november 30, 2016

jag kan inte sluta använda mina lackbrallor alltså. De går att kombinera med så mycket! idag bar jag dem med skjorta och kavaj, något jag kan tycka känns lite väl uppstyrt för min stil annars men ihop med lack blir det rockigare. jag gillar verkligen kontrasten i den här looken.

den Här skjortan är från by malene Birger och är antagliGen den dyraste jag äger men fasen vAd jag gillar den. har använt den oräkneliga gånger sedan jag köpte den i somras. kavajen är ett gammalt lån ur linnsans garderob, så tack Limpan föR dagens blåa ränder :*

lackbrallor, Zara. skjorta, by Malene birger ss16. kavaj, tiger of sweden. Boots, Stuart Weitzman.


6 kommentarer6 kommentarer om “Midweek look”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här