Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

22:44 | december 3, 2016

det finns alltid grejer som spökar i hjärnkontoret på mig och just nu är det fem ovanstående prylar. en halvmåne från bxxlght, scarf från totême, väska och knit från mango och Vogue magasin. Tröjan från mango är en djävulskt bra kopia av j.w andersons knIt från höstkollektionen som jag varit besatt av sen JAg såg den första gången. så bra att jag var tvungen att lägga vantarna på en i fredags. Ska försöka visa er den i morgon!

i kväll har jAg bara haft&nbSp;väldigt lUgn hemmakväll. så himla skönt faktiskt. SkA ta en lång dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla en film. i morgon väntar en tidig brunch med LInn och kanske en vintagerunda på söder, sugen på att Lära känna mina hoods lite närmare.
HOppas ni har en fin helg! :*


1 kommentarerEn kommentar om “on my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här