Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

ruffles and stripes

16:31 | december 4, 2016

den här förmiddagen har jag spenderat på pom & flora tillsammans med limpan. efter dubbla portioner, 10 koppar kaffe och två timmar var vi färdigbabblade och traskade oss genom söder mot mariatorget. på vägen hem trillade jag iN på diverse gallerier och tittade på konst oCh oförklaRliga skulpturer. så befriande för mig stressade själ.

nu ska jag pälsa på Mig igen och gå ner till affären så jag kan fylla mitt kylskåp med mat. något jag är ganska dålig på. så sitter Ni inne på några simpla men goda recept, hiT ME! behöver verkligen bli bättre på matlagningsfronten.

byxor, By Malene birger. Tröja, zara, här. väska, proenza schouler. Örhänge, h&M. solglasögon, Ray-ban.


3 kommentarer3 kommentarer om “ruffles and stripes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här