Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

new work

22:15 | december 5, 2016

Hallå på er! hoppas ni har en grym start på veckan. jag har suttit av den här måndagen i skolan och sedan avslutat dagen med en middag på söder. och i morgon har jag bestämt mig för att ta kompledigt p.g.a. skolarbete som kommer blockera resterande kvällarna i veckan. Känner mig sOm en rätt oengagerad Student för tillfället. 

​Men nu till något roligare: Min heLt egna sida! 
​jag hoppas att så många av er som möjligt har kikat igenom Metro mode-magasinet! jag tycker verkligen att Det är hur kul som helst att få vara med och göra egna sidor och Så glad att jag får den chansen. här är en siDa från senaste numret som jag är väldigt nöjd med.. men jag vill ju höra vad ni tycker! så slå gärna omKull mig med feedback nu! ;d&nbSp;

hÄr hittar ni alla nummer av magasinet digitalt! 


2 kommentarer2 kommentarer om “new work”

    åh, bläddrade i magasinet tidigare idag och fastnade för det här uppslaget! så så mycket fint!!<33

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här