Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

jw, not jw

20:46 | december 7, 2016

Har sportat den här looken i för många dagar nu. lackbrallor får jag ju inte nog av, tycker det är så jäkla ballt. Och min nya favorittröja den här säsongen måste vara den här genialiska J.w kopian från Mango. skön, detaljrik och i en kombo av svart&vitt, något jag sällan kan hålla tillbaka för.

staRtAde min onsdag med superfrukost på rivals café med en gammal vän och därefter har jag rivit av skolarbeTe resten aV dagen och eftermiddagen. slutspurt in i mål, på fredag är den här kursen slut vilket betyder lite-mer-frihet. ligger utslagen i soffan just nu och ska precis sätta igång med lite jobb innan jag stänger Ner för kvällen. 

byxor, zara. knit och boots, mango. väska, Stella mccartney.


3 kommentarer3 kommentarer om “jw, not jw”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här