Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wish list

08:13 | december 9, 2016

den här fredagen drömmer jag om solskydd från eoe Glasses, skor från stella Mccartney, sweater från christopher Kane och en handkräm från Aesop.

Just nu sitter jag på petrus, häller i mig kaffe och jobbar klart en Lämning innan jag ska vidare till skolan för att avsluTa dEn här kursen. ska bli så förbaskat Skönt mEd helg och sovmorgon. jag brukar sällan Längta till Det för jag tycker alltid att den kommer so fort ändå men den här veCkan har både hjärna och hJärta skrikit efter helg.

I kväll väntas pangmiddag med Limpan och martin. något sOm inte helt omöjligt kan leda oss vidare ut på staN…


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här