Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

18:19 | december 13, 2016

jag sitter och letar efter en lämplig plats att fly till när årets sista dagar infaller. jag slipper helst nyårshetsen. känner bara för att koppla bort allt och stänga in mig och min snubbe i ett oförskämt stort hotellrum i ett par dagar. Då en weekend är allt som kan klämmas in i en annars fullproppad kalender får vi hålla oss i europa. jag har egentligen Bara två krav: plusgrader och&nBsp;bra mat! 

Har ni några förslag på vart jag kan åka? ​​har faktiskt aldrig varit på mallorca, kan det vara något?   


3 kommentarer3 kommentarer om “On my mind”

    Hej! Vart kommer de randiga byxorna ifrån? Så fina ?

    Svara

    Mallis är fantastiskt, underbara klippor och glasklart vatten!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här