Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

monday wishes

16:16 | december 19, 2016

rodebjer SS17. Kappa, zara. jeans, Balenciaga. Skor, Zara. Örhänge, CélinE.

om det är något jag tycker är svintråkigt att handla så är det denim. jag tycker sällan att både passform och färg klaffar, det är oftast antingen eller. Jag är nog ingen denim-tjej, även om jag så önskar. gick flera år innan jag fattade vilken modell som var för mig.

ett par jag däRemot gärna testat nu är dessa ovan från balenciaga. ​​Och till dem hade jag matchat rutor, guld och tuffa boots med remmar. 


1 kommentarerEn kommentar om “monday wishes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här