Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Perfect suit

17:52 | december 26, 2016

ni som följer mig på Instagram har ju redan sett den här kostymen plus mitt trötta ansikte. Igår var jag fortfarande hemma i halmstad och kramade ur det sista av julen över en middag tillsammans med mina favorittjejer. det hela slutade med utgång vilket resulterade i att mina ögon hängde neR till knävecken i moRse när jag satte mig på tåget upp till Stockholm igen.

kostym, Sandro paris.

ni är ju säkert en del som är nya här på bloggen, så välkomna hit!! som ni kommer märka har jag inte särskilt mycket livsstil eller spännande vardagligt innehåll att bjuda på, utan det blir ganska modefokuserat här.
så har ni några önskeinlägg relaterat det, hit mE!
men den här veckan ska jag försöka uppdatera er så flitigt jag bara kan för jag tyckEr ju att det är jättekul när ni kikar in här och kommenterar!

hoppas ni har en fin kväll.
själv känns det som en självklar söndag för mig så det blir film och en gräddig TRyFFelpasta i sOffan strax.


14 kommentarer14 kommentarer om “Perfect suit”

  Hej! Jag tar examen snart och tänkte ge mig själv en fin väska i present. Har ingen ”märkes” väska sedan innan dock alltid kört på äkta mocka & läder. Iaf kollar på väskor mellan 10-25 tusen & planen är att de ska va en väska jag kan ha varje dag till jobbet och så. Ett inlägg jag hade tyckt om är ”bästa väsk köpen” ”modeller & varumärken som du rekommenderar” ”första varumärkes väskan, vad ska man tänka på?
  Ps. Gillar verkligen din klädstil

  Svara

  Älskar kostymen, den passar dig! Tycker verkligen om din stil och skulle gärna vilja läsa mer om vilka dina basplagg är, klassikerna som alltid funkar. Vore väldigt kul att se dina förslag på hur man bygger upp basgarderoben och hur du sedan stylar plaggen!

  Svara

  Åhh så snyggt!! Passar dig så bra!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här