Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

50 shades of pink

17:35 | december 27, 2016

skjorta, I.D. Sarrieri. sneakers, adidas gazelle. fåtölj, Artifort. shorts, rodebjer, REA!. mössa, zara.

våren kommer garanterat mötas i rosa om vi ska tro alla stora modehus, färgen syns nämligen överallt i alla tänkbara nyanser. för mig har färgen alltid varit väldigt gulligt förknippad, en sån jag inte riktigt känt mig till freds med. ska jag klä mig i rosa eller blommigt måste jag balanserA upp det med tyngre material eller mörkare färger för att inte känna mig som en sjuåring på väg till barnkalas.

men nu har jag i alla fall välkomnat mitt tredje rosa plagg i garderoben. en bomberjacka från moss copenhagen.
ska visa er hela looken i kväll!

idag tjuvstartade jag alltså på både vårtrender och vårkänslor. Är ni också sugna på den här rosa jackan så finns den hÄr!


19 kommentarer19 kommentarer om “50 shades of pink”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här