Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

leather coat

10:00 | december 27, 2016

den klassiska skinnjackan har vi ju alla mött och har förmodligen en eller flera av hängandes hemma i garderoben, men nu vill jag slå ett slag för skinnrocken. jag rotade fram den här ur min bonusmammas garderob och föll pladask. Det kan lätt bli lite väl tufft med svart och läder för min sMak så ett tips är att balansera upp med färg och mönster.

den här har hängt med i ett par säsonger men läder blir ju som bekant bara finare med åren.
hÄR har jag hittat en skitsnygg skinnrock, som dessutom nu är på rea!


10 kommentarer10 kommentarer om “leather coat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här