Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Dress over pants

18:29 | december 28, 2016

fick nyligen en fråga gällande basgarderoben, om klassiska plagg i den och hur man stylar dem. Mina stil är ju ganska enkel och minimalistisk i grunden, även om jag ibland gillar att spetsa till den med rådande trender eller roligare accessoarer. men är det något jag lärt mig sedan mitt intrEsse för mode uppenbarade sig så är det att en stabil basgarderob är lika med väl investerade pengar, meN det har ni hört innan va?

jag använder mig dagligen utav basplagg och kombinerar dem gärna med varandra. här är en enkel look där jag använt tre utav mina bästa basplagg. en klassiska vit skjorta, en svart slipklänning och kostymbyxor. dessa byxor fyndade jag på stella McCartneys rea förra året och äR ett självklart val för mig när jag bär svarta kostymbyxor. volangen på benet är en sådan detalj som gör att jag aldrig tröttnar på att bära dem. OcH genom att addera en slipklänning som annars bara får se ljuset på soMmaren känns looken genast uppdaterAd och MeR trendig.

tricket är att hitta klassiska plagg med en tvist. Som en volang längst benet, sVarta sömmar på en vit tröja eller andra små detaljer som gör att plaggen känns uppdatErade och spännande oavsett hur många gånger du använt dem tidigare.

skjorta, zara. byxor, Stella Mccartney. slipklänning, samsoe. sneakers, eytys. Örhängen, h&m. Kappa, milano-fynd.

ska sätta ihop ett plock till er i morgon med vad jag tycker är en komplett basgarderob
och plagg som aldrig gör, i alla fall mig, besviken.


16 kommentarer16 kommentarer om “Dress over pants”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här