Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

party time

13:18 | december 28, 2016

samma tid, samma sak, varje år. jag syftar så klart på nyårsklädseln. som ni läste i ett tidigare inlägg är jag inte mycket utav en klänningstjej. Jag gillar idén och tanken på det men när jag väl testar inser jag gång på gång att det inte är för mig.
Men här har jag i alla fall satt ihoP två önskelooks jag gärna sportat på åreTs sista natt. och om ni som jag alltiD är sist ut med att köpa nyårsstassen kanske det här kan hjälpa er på traven lite.

blommig klänning, ganni. Svart klänning, gina tricot. Klackar, By malene Birger. Väska, loewe. Örhänge, Balenciaga.

vi vet ju sen tidigare att svart alltid fungerar. oavsett om det är första dagen i skolan, farmors 80-årskalas eller nyårsafton. svart är liksom alltid klassiskt och stilsäkert, men vill du glittra lite extra på nyårsnatten bör du satsa på färgstarka och iögonfallande accessoarer. Så väljer du enkel och diskret klänning, var inte rädd för att låta Smycken, skor och väska ta mer plats!

klänningar, h&m. klackar, notabene. väska, mango. Örhängen, h&m.

känner du istället för att maxa gör du precis tvärt om. välj en klänning eller annat plagg som skriker kate Moss a la 90-tal och styla med mer diskreta accessoarer i färger som svart, beige eller brunt.
själv planerar jag att äta nyårssupé i paljettkjol och sedan skåla in i det nya året i en stoR hotellsäng i vårt exotiska grannland danmark, givetvis iklädd en morgonrock storlek xl.

ni är förrEsten flera som frågat om min väska, en bucket bag från proenza Schouler. jag hittade en lIknande modell nu när jag gick igenom Mangos hemsida. Tycker den här väskan med handtaget och rosettdetaljen är riktigt fin, och tilL ett betydligt rimligare pris.


12 kommentarer



12 kommentarer om “party time”

    Alltså hur duktig är du på mode egentligen??!! Drömmen

    Svara

    Jag är inte heller någon klänningstjej, men hittade otroligt nog en klänning till nyår??

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här